Concurență legată de schimbările creierului la persoanele cu risc genetic pentru Alzheimer

Concurență legată de schimbările creierului la persoanele cu risc genetic pentru Alzheimer

„O bună sănătate a creierului este la fel de importantă ca o sănătate fizică bună”, spune ea. „Există dovezi din ce în ce mai mari că antrenamentul creierului poate fi benefic pentru stimularea cogniției și a sănătății creierului, dar trebuie să se bazeze pe cercetări solide și dezvoltate cu pacienții.”

„De asemenea, trebuie să fie suficient de plăcut pentru a motiva utilizatorii Pentru a se menține la programele lor ”, adaugă prof. Sahakian. „Jocul nostru ne-a permis să individualizăm programul de antrenament cognitiv al unui pacient și să facem distracție și plăcut pentru ei să le folosească.”

În continuare, oamenii de știință intenționează să efectueze un studiu la scară largă pentru a investiga dacă aceste beneficii cognitive durează să dureze De-a lungul timpului.

Aflați cum activitățile de stimulare a creierului ar putea reduce riscul de deficiență cognitivă.

 • Alzheimer’s/Dementia
 • Studiile clinice/studiile medicamentoase
 • Neurologie/Neuroștiință
 • Seniori/Îmbătrânire

Concurența legată de modificările creierului la persoanele cu risc genetic pentru Alzheimer

leziuni cerebrale moderate-severe traumatice este un factor de risc cunoscut pentru bolile care distrug treptat creierul-cum ar fi boala Alzheimer cu debut tardiv . Acum, un nou studiu leagă leziuni cerebrale traumatice ușoare sau emoții la persoanele cu risc genetic pentru Alzheimer la deteriorarea creierului accelerată și declinul mental asociat cu boala. ) în Massachusetts, iar colegii își raportează concluziile – care arată o promisiune pentru detectarea efectului emoției asupra neurodegenerării – în Journal Brain.

Ei sugerează că studiul lor arată că este nevoie să înregistreze chiar și un cap ușor leziuni deoarece, atunci când sunt combinate cu riscul genetic, acestea pot duce la probleme de sănătate pe termen lung, cum ar fi bolile creierului.

Alzheimer este o boală care atacă creierul și se agravează treptat. Este cea mai frecventă formă de demență, un termen general pentru declinul mental care devine suficient de grav pentru a interfera cu viața de zi cu zi.

Este singura boală dintre primele 10 cauze de deces în Statele Unite care nu pot să fie prevenită, vindecată sau chiar încetinită.

În prezent, peste 5 milioane de oameni din SUA trăiesc cu boala Alzheimer. Se preconizează că acest număr va crește pe măsură ce mai mult din generația Baby Boom intră în intervalul de vârstă cu cel mai mare risc pentru boală – cu 65 de ani și peste.

În fondul lor de studiu, cercetătorii notează că leziunile cerebrale traumatice moderate până la severe este una dintre cele mai puternice factori de risc de mediu pentru Alzheimer și alte boli neurodegenerative cu debut tardiv. Cu toate acestea, nu este atât de clar dacă același lucru se aplică și pentru leziuni cerebrale traumatice ușoare sau emoții.

influența de concurență se leagă de riscul genetic

Echipa a studiat 160 de veterani de război între 19-58 de ani de vârstă care a servit în Irak și Afganistan, mulți dintre ei au fost diagnosticați cu leziuni cerebrale traumatice ușoare și tulburare de stres posttraumatic (PTSD).

Fapte rapide despre boala Alzheimer

 • la fiecare 66 de secunde, Cineva din SUA dezvoltă boala Alzheimer
 • Alzheimer și alte forme de demență au costat națiunea 236 miliarde de dolari în 2016
 • Boala ucide mai mulți adulți din SUA decât cancerul de sân și cancerul de prostată combinat.

Aflați mai multe despre Alzheimer’s

Participanții au suferit scanări RMN, din care cercetătorii ar putea măsura grosimea în regiunile creierului cortic de regiuni de control.

Cercetătorii au calculat, de asemenea, un scor de risc genetic pentru Alzheim boala ER pentru fiecare participant, comparând rezultatele din testele lor de genotipare cu informații despre genele de risc dintr-un studiu de asociere la nivelul genomului al bolii Alzheimer. Boala Alzheimer și grosimea corticală. Participanții cu concuziune și risc genetic ridicat au avut o grosime corticală redusă în regiunile vulnerabile ale bolii Alzheimer.

Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că concuziunea și riscul genetic ridicat „au influențat indirect performanța de memorie episodică prin grosimea corticală, ceea ce sugerează că subțire corticală în Regiunile cerebrale-vulnerabile ale bolii Alzheimer sunt un mecanism pentru performanța redusă a memoriei. ”

‘Documentați toate evenimentele de concurență’

Primul autor Jasmeet P. Hayes, profesor asistent de psihiatrie la Busm, spune : „Am constatat că a avea o emoție a fost asociată cu o grosime corticală mai mică în regiunile creierului care sunt primii care au fost afectați în boala Alzheimer.”

Prof. Hayes – care este și psiholog de cercetare la Centrul Național Pentru PTSD, VA Boston Healthcare System – subliniază, de asemenea, că au găsit aceste anomalii ale creierului într -un grup relativ tânăr de veterani, cu o vârstă medie de 32 de ani. T o Detectați potențialul deteriorare a creierului pe care concurența ar putea să -l provoace la începutul vieții. este capabil să -l scuture destul de repede ", notează prof. Hayes.

Cercetătorii speră că alte echipe își pot lua acum rezultatele și pot explora mecanismele care accelerează debutul deteriorării creierului – nu numai boala Alzheimer, dar și în alte afecțiuni, cum ar fi boala Parkinson și encefalopatia traumatică cronică.

„Tratamentele pot fi dezvoltate într -o zi pentru a viza acele mecanisme și a întârzia debutul patologiei neurodegenerative.”

Prof. Jasmeet P. Hayes

Aflați cum expunerea la trafic poate crește riscul de demență.

 • Alzheimer’s/Dementia
 • Neurologie/Neuroștiință
 • Medicină sportivă/fitness
 • Veterani/Ex-Servicemen

constipație și sarcină: Ce să știi

constipația este un simptom foarte frecvent pe care multe femei îl experimentează în timpul sarcinii.

Unele femei au constipație într -un stadiu timpuriu al sarcinii lor, în timp ce Nu afectează alte femei decât mult mai târziu.

În acest articol, explicăm de ce constipația este frecventă în sarcină și discutăm tratamente sigure și remedii la domiciliu pe care femeile le pot folosi pentru a elibera disconfortul.

Cauza constipației în timpul sarcinii depinde de stadiul în care apare. Cauzele posibile includ:

 • Hormoni: schimbarea nivelului hormonilor în sarcina timpurie determină ca intestinele să încetinească mișcarea scaunului prin intestin. Această întârziere crește cantitatea de apă pe care colonul o absoarbe de la scaun, ceea ce îl face mai solid și mai dificil de trecut.
 • Vitamine prenatale: vitaminele prenatale sunt pline de fier, un mineral crucial care poate uneori uneori să fie deficienți în timpul sarcinii. Fierul poate provoca constipație și scaune dure, negre.
 • Presiunea din uter: În sarcina ulterioară, uterul în creștere poate face presiune asupra intestinului, ceea ce face mai greu să se deplaseze scaunul prin intestine.

În plus față de mișcările intestinale rare, constipația poate provoca balonare, disconfort stomacal și scaune dure, uscate, care sunt dureroase de trecut. De asemenea, poate duce la sentimentul că nu tot scaunul a trecut.

constipația poate fi deosebit de incomodă în timpul sarcinii.

remedii la domiciliu

în timpul sarcinii, femeile, femeile Poate ameliora adesea constipația folosind remedii blânde și sigure de casă:

 • Fibră: luarea suplimentelor de fibre sau consumul mai multor alimente fibroase, cum ar fi fructe, legume și cereale integrale, poate crește numărul de scaune și poate facilita trecerea lor prin intestine. Adulții ar trebui să mănânce între 28 și 34 de grame de fibre în fiecare zi.
 • lichid: Bea suficientă apă este importantă pentru a menține scaunul moale și ușor de trecut. Dacă o persoană consideră că apa nu ajută, poate încerca să adauge supe clare, ceaiuri și sucuri de fructe sau legume îndulcite în mod natural. Obținerea unui exercițiu regulat, cu aprobarea medicului, poate ajuta la ameliorarea constipației. Dacă exercițiile fizice nu sunt o prioritate sau o posibilitate, încercați să vă încadrați într -o plimbare blândă în fiecare zi.
 • Probiotice: milioane de bacterii sănătoase trăiesc în intestin și îl ajută să funcționeze corect. Probioticele pot ajuta la repopularea bacteriilor intestinale cu tulpini sănătoase care încurajează mișcările normale și regulate ale intestinului. Alimentele bogate în probiotice includ iaurt, usturoi și kimchi.

Alte tratamente

Dacă remediile de casă de mai sus nu funcționează, poate fi momentul să discutăm alte opțiuni cu Un medic.

Pentru femeile care iau vitamine prenatale care au un conținut ridicat de fier, medicii pot recomanda să încerce o vitamină care conține mai puțin fier.

Tratamentul medical primar pentru constipație în sarcină este un medicament numit un laxativ, ceea ce face mai ușor și mai confortabil să mergi la baie.

Este în general sigur să folosești laxative blânde, dar cel mai bine este să eviți laxative stimulante, deoarece pot induce contracții uterine.

Deși multe laxative sunt disponibile la ghișeu, este important să verificați cu un medic care este sigur de utilizat. Informații limitate sunt disponibile despre utilizarea unora dintre aceste medicamente în timpul sarcinii.

Femeile pot utiliza, de obicei, în siguranță următoarele tipuri de laxativ în timpul sarcinii:

agenți de formare în vrac

Agenții care formează în vrac imită fibra prin adăugarea de material la scaun și ajutându-l să absoarbă mai multă apă. Făcând acest lucru, acestea fac scaunul mai mare, mai moale și mai ușor de trecut.

Aceste tipuri de laxativ pot provoca ceva crampe sau disconfort, astfel încât oamenii ar trebui să înceapă cu cea mai mică doză și să se asigure că beau o mulțime de Apă.

Exemple de agenți care formează în vrac includ psyllium, metilceluloză și policarbophil.

răsăriteri de scaune

Solicitări de scaune adaugă apă la scaun pentru a-l ajuta Mai moale și mai confortabil de trecut.

Solicitatul scaunului pe care medicii îl recomandă cel mai frecvent femeilor însărcinate este Docusate (Colace).

Laxative lubrifiante

lubrifiant laxative adaugă O acoperire alunecoasă fie la scaun, fie la interiorul tractului intestinal pentru a ajuta trecerea scaunului din corp.

supozitoarele de glicerină sunt un tip de lubrifiant laxativ. Este esențial să vorbim întotdeauna cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza supezitorii, mai ales atunci când este însărcinată.

laxative osmotice

Trasând mai multă apă în intestine, aceste laxative ajută la înmuierea scaunului. De asemenea, permit intestinului să contracteze mai mult pentru a muta scaunul. Aceste tipuri de laxativ pot provoca, de asemenea, crampe și balonare în abdomen.

Exemple de laxative osmotice includ polietilen glicol și hidroxid de magneziu.

complicații

În majoritatea cazurilor , constipația în sarcină este de scurtă durată și se rezolvă cu un tratament NO sau minim. Cu toate acestea, în cazuri rare, constipația prelungită poate provoca afectarea fecală, ceea ce poate avea nevoie de îndepărtarea de către un medic.

Utilizarea continuă a anumitor tipuri de laxativ poate determina intestinul să „uite” cum să împingă scaunul prin intestine .

Aceste medicamente pot provoca, de asemenea, dezechilibre electrolitice sau fluide la unele persoane. Astfel de probleme afectează cine a luat adamour de obicei persoanele care au alte probleme de sănătate, cum ar fi diabetul sau bolile renale.

este mai bine să vorbim cu un medic despre tipurile de laxative de luat și cât de des să le luați.

Când să vezi un medic

Este vital ca femeile însărcinate să vorbească cu medicul lor înainte de a lua orice medicament, inclusiv laxative sau alte remedii de constipație.

a vedea un medic este și el recomandabil dacă apar simptome suplimentare, inclusiv:

 • greață
 • Durere de stomac
 • Vomiting
 • Constipație care durează mai mult decât mai mult decât 1–2 săptămâni
 • Sângerare de la rect
 • Nici o ușurare după utilizarea unui laxativ

ca întotdeauna, menționează alte simptome sau preocupări pentru Doctor pentru mai multe informații și sfaturi specifice.

 • Sindromul de colon iritabil
 • Gastrointestinal/gastroenterologie
 • Sarcina/Obstetrica
 • Sănătatea femeilor /Ginecologie
[>

Conform studiului, publicat în Journal of the National Cancer Institute, cancerul hepatic este una dintre principalele cauze ale mortalității cancerului în lume. Aproximativ 85% din cancerele hepatice apar în țările în curs de dezvoltare, cu 54% doar în China.

Vitamina E este vitamina solubilă în grăsimi, care este considerată un antioxidant. În plus, numeroase studii au indicat că vitamina E poate preveni și deteriorarea ADN -ului.

Wei Zhang, M.D., MPH., Shanghai Cancer Institute, Spitalul Renji, Școala de Medicină a Universității Shanghai Jiaotong și colegii și -au propus să fie Determinați asocierea dintre aportul de vitamina E și riscul de cancer hepatic.

Cercetătorii au examinat datele de la 132.837 de persoane din China care au participat la Studiul de Sănătate pentru Femei din Shanghai sau la Studiul de sănătate pentru bărbați din Shanghai. Cei doi studiați au fost realizate în comun de Shanghai Cancer Institute și Universitatea Vanderbilt.

Echipa a adunat date despre obiceiurile dietetice ale participanților, prin sondaje și interviuri în persoană. Participanții la studiu au fost întrebați cât de des au consumat unele dintre cele mai populare alimente din Shanghai Urban și dacă au luat suplimente de vitamine.

au comparat apoi riscul de cancer hepatic în rândul participanților care au avut un aport mare de vitamina E cu participanții care au avut scăzut Aportul de vitamina E.

Analiza a inclus 267 de pacienți cu cancer hepatic care au fost diagnosticați cu boala în termen de doi ani de la înscrierea la studiu. Aportul de vitamina E din dietă și utilizarea suplimentelor au fost ambele legate de un risc redus de dezvoltare a cancerului hepatic.

Potrivit cercetătorilor, această legătură a fost consecventă în rândul participanților cu și fără boala hepatică auto-raportată sau un istoric familial de cancer hepatic.

Echipa a subliniat că au găsit o mică diferență între bărbați și femei în estimarea riscului, care este probabil atribuibilă mai puține cazuri de cancer hepatic care au apărut în rândul participanților de sex masculin din cauza perioadei de urmărire mai scurtă.

Xiao Ou Shu, M.D., Ph.D., Profesor de medicină la Vanderbilt Epidemiology Center, a spus:

„Am găsit o relație clară și inversă a răspunsului la doză între aportul de vitamina E și riscul de cancer hepatic. Fie din dietă, fie din suplimente a fost legat de un risc mai mic de cancer hepatic la persoanele de vârstă mijlocie sau în vârstă din China. ”

Echipa a constatat că participanții au mai multe șanse să dezvolte cancer la ficat, este că au consumat extrem de ridicat Nivelurile de vitamina C din suplimente, au avut antecedente familiale de cancer hepatic sau Li auto-raportat Ver Boala. Cercetătorii nu au găsit nicio asociere între participanții care au avut cele mai mari niveluri de vitamina C sau alte vitamine din alimentele cu cancer hepatic.

Scris de Grace Rattue

 • Cancer/Oncologie
 • Boala hepatică/hepatită

Medicină convențională vs. complementară: diferențe

Medicina convențională este cel mai frecvent tip de medicament din lumea occidentală. Multe tipuri de medicamente complementare sunt de aproximativ sute de ani. Cu toate acestea, doar în ultimele decenii, medicii au început să utilizeze medicamente complementare alături de tratamentele convenționale.

Medicina complementară și alternativă (CAM) este termenul pentru tratamente care nu fac parte din asistența medicală mainstream. Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) notează că, în timp ce oamenii folosesc tratamente alternative în locul tratamentelor standard, folosesc tratamente complementare alături de ele.

Acest articol oferă mai multe informații despre medicamentele convenționale și complementare, inclusiv cu privire la medicamentele convenționale și complementare, inclusiv cu privire la medicamentele convenționale și complementare, inclusiv despre Tipuri, beneficii și riscuri. De asemenea, acoperă diferențele și asemănările dintre aceste două tipuri de medicamente.